Sulejówek - portal miejski
 Szukaj w portalu

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Portal - strona główna    Rejestracja ˇ Zaloguj :: Profil   Forum ˇ Szukaj na Forum

nowy salon kosmetyczny WARSZTAT URODY dłonie, makijaż
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FORUM SULEJÓWKA Strona Główna // Inne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
EAgi

PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 4:03 pm    Temat postu: nowy salon kosmetyczny WARSZTAT URODY dłonie, makijaż Odpowiedz z cytatem
Mam bardzo dobrą wiadomość dla wszystkich kobiet, które mają ochotę zadbać o swoje dłonie i urodę.

Z ogromną przyjemnością pragę poinformować mieszkańców Sulejówka iż w samym centrum miasta przy stacji PKP zaczął działać
nowy salon kosmetyczny
"WARSZTAT URODY"
.

"WARSZTAT URODY" jest własnością dyplomowanej kosmetyczki, która wcześniej pracowała w kilka lat w salonach kosmetycznych w Warszawie.
Jeśli chcesz mieć po mistrzowsku wykonane tipsy żelowe lub akrylowe, manicure, pedicure bądz makijaż w bardzo atrakcyjnej cenie zapraszam.

cennik:

-tipsy żel, akryl 50zł;
zdobienia, french, hologram, cyrkonie, pełen zakres

-zabieg parafinowy na dłonie 20zł;

-manicure 20 zł;

-pedicure 40 pln;

-makijaż wieczorowy, ślubny, porady,

-henna brwi i rzęs+ regulacja

chcesz się dowiedzieć wiecej i umówić to zadzwoń:

508 332 649
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kropek

PostWysłany: Nie Gru 31, 2006 6:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ale mi rewelacja hahahaha takie ceny są w każdym salonie w sulejówku....nic nowego.. hahaaaa Laughing
Powrót do góry
Monika - Miłosna
Gość

PostWysłany: Pon Sty 01, 2007 10:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
A ja byłam i jestem bardzo zadowolona. Klimacik jest niesamowity mam nadzieje, że na tym nie poprzestanie. Nareszcie coś innego. Myślę że cena jest bardzo atrakcyjna, wiem ze zaoszczędziłam troszkę kaski Wink pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Sty 01, 2007 10:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ile kosztuje henna i w jakich godzinach warsztat jest czynny?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Sty 02, 2007 12:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Nieraz robilam tipsy tu i tam ... U p. Joli nigdy nie bylo zadnych problemoow. narzedzia wysterylizowane, co za tym idzie paznokietki wyglanckowane, wypuckowane wychuchane ..... poprostu pieknie i naaaapewno NIEDROGO

pozdrawiam i polecam wszystkim

Agniechaaaaa
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 12:18 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
A czy ten zakład mieści się moze na górze pawilonów handlowych?
Powrót do góry
Joasia
Gość

PostWysłany: Czw Sty 04, 2007 11:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
A mi niestety niepodobała sie usługa .Poza tym strasznie bolało choć nie powinno.Myślę ,że trzeba wymienic przyrządy albo wrócić na kurs szanowna Pani
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sty 05, 2007 11:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
p. Joasiu jezeli byla pani az tak niezadowolona z usługi to prosze umowic sie zwrocimy pani koszty zabiegu i przeprosimy. Choc śmiem sadzic, ze pisze pani zlosliwie w imieniu konkurencji bo wszystkie wizyty jak dotad koncza sie usmiechemi i zyczliwoscia.....a z tym bolem i przyrzadami .... Very Happy i to strasznym bólem uuhhh zawiało groza jak u ślepego dentysty hahahahaha

pozdrawiam
Powrót do góry
Joasia
Gość

PostWysłany: Pią Sty 05, 2007 4:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
50zł nie zmieni nic w moim życiu a nie honor upominac się o zwrot pieniążków skoro przeciez Pani na nie zapracowała.Pozdrawiam -a do ślepego dentysty nie chodze i nikomu nie radzę.
Powrót do góry
magda
Gość

PostWysłany: Pią Sty 05, 2007 10:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Pani Jola już nie jeden raz robiła cudeńka z moimi paznokciami. I nigdy nie bolało Exclamation Jeżdziłam kiedyś do niej do Warszawy a teraz na szczęście jest pod ręką Very Happy w pawilonach w Sulejówku. Jest w trakcie uwijania swojego gniazdka do pracy co jej wychodzi bardzo ok. Jest miło i jest co najważniejsze fajny klimacij. Muszę przyznać że ma talent do "wystroju pazurków" i urządzenia miłego i przytulnego miejsca pracy. Kiedyś zrobiła mi również makijaż i wyglądałam naprawdę ładnie jak się patrzę na moje zdjęcia ze slubu Wink pozdrowienia
Powrót do góry
eszk@

PostWysłany: Sob Sty 06, 2007 12:41 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
jeden mały post z informacją, że coś nowego ruszyło w Sulejówku... i aż tyle skrajnych emocji Smile) coś w tym musi być.. Zrobię małe doświadczenie i "sprawdzę" ten "Warsztat Urody". obiecuję zbać relację na tym forum Smile)

pozdrawiam
Eszk@
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Sty 06, 2007 8:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Honorowi ludzie nie uskarżaja sie na forum publicznym. Pisze pani bo chce pani pod kims dołek wykopac a tu łopatka sie złamała - raaaczej Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Sty 07, 2007 7:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
hmmmm.... 50zł za tipsy żelowe + zdobienie?? jeśli to prawda to na pewno zawitam bo pora na generalny remont moich tipsów..Wink
A gdzie dokładnie jest ten salon? okok jakiego sklepu'?
Powrót do góry
nikolas
Gość

PostWysłany: Nie Sty 07, 2007 8:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Widze ze ktos kabiunuje aby post byl caly czas na samej gorze...
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Sty 08, 2007 7:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
własnie , niech ktoś napisze dokładny jego adres
a najlepiej właścicielka
Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FORUM SULEJÓWKA Strona Główna // Inne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: