Wysłany: Nie Lut 25, 2007 3:00 pm Temat postu: strona www miasta
Czy tylko ja uważam, że jest on a obleśna?
Nawet pozostawiając gust w spokoju to:
-zawiera mało informacji - powinna być to nasza wizytkówka a nią nie jest
-validator wyrzuca 112 błędów - utrudnia to działanie np osobom niepełnosprawnym
-wersja angielska jest co najmniej dziwna
-o moim byłym gimnazjum(prywatne gim. im. Z. i J. Moraczewskich w Sulejówku) na podstronie o oświacie nie zostało wspomniane
-strona jest lekko archaiczna
-itd.
Nie wiem ile bierze za to firma obsługująca tą stronę, ale wiele ta praca warta nie jest ... _________________ Blog Adama
Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 12 Skąd *: przez 8 godzin stąd :)
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 11:24 am Temat postu: Re: strona www miasta
adremja napisał:
Czy tylko ja uważam, że jest on a obleśna?
Nawet pozostawiając gust w spokoju to:
-zawiera mało informacji - powinna być to nasza wizytkówka a nią nie jest
-validator wyrzuca 112 błędów - utrudnia to działanie np osobom niepełnosprawnym
-wersja angielska jest co najmniej dziwna
-o moim byłym gimnazjum(prywatne gim. im. Z. i J. Moraczewskich w Sulejówku) na podstronie o oświacie nie zostało wspomniane
-strona jest lekko archaiczna
-itd.
Nie wiem ile bierze za to firma obsługująca tą stronę, ale wiele ta praca warta nie jest ...
- jakie jeszcze informacje powinna zawierać skoro twierdzisz ze zawiera mało?
- zgadzam się co do validacji WC3 ale nie przeszkadza to osobom niepelnosprawnym (np osoba niewidoma spokojnie porusza sie po stronie)
-strona lekko archaiczna? tzn.??? chcialbyś wszystko zrobic we flashu? a co z niewidomymi? hm.. zobacz sobie strony innych urzedów a potem sie wypowiedz..