| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
krzysztofplebs 2 OSTRZEŻENIA

|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 7:30 pm Temat postu: "Kryształowy dziennikarz" |
|
|
|
u czyli czta dla jzp-owiczów
Po raz kolejny wydawca i redaktor naczelny mińsko-siedlecko-garwolińskiego "Co słychać?" stanął przed sądem, tym razem Okręgowym w Siedlcach o ochronę dóbr osobistych. Powódką jest Anna M. , której zdjęcie jzp zwyczajnie wziął sobie z prywatnej strony internetowej Pani Anny i zamieścił w swojej gazetce ( ach ten chroniczny brak tematów, trzeba się posiłkować)z obraźliwym podpisem jako zdjęcie
jakiejś "NEMO".Kolejna odsłona tej sprawy (sygnatura I C 282/06) 28 sierpnia o godzinie 13.15, będzie ciekawie, bo to przecież rozbój w biały dzień, a
człeczek się kreuje na moralizatora wszystkich owieczek...Oprócz rodziców powódki, jej samej, sądu i pozwanego ja również oglądałem ten kabaret w
wykonaniu jzp wraz z jego "ulubieńcem" z ostatnich publikacji Grzegorzem Padzikiem, którego opluł wiele razy na łamach, a jeden z przedruków pojawił
się także w "TS"...Pod salą zaś czekał jeszcze znany działacz NSZZ Solidarność w Siedlcach Bogdan O.. A biedny jzp chciałby zostać anonimowy, może pochwali się swoim "cudzesowaniem" na łamach "Nie czytam",
przepraszam "Co słychać?". Miał pecha, byłem w tym sądzie, a lubię czytać wokandy szczególnie ze znajomymi nazwiskami! |
|
| Powrót do góry |
|
|

|
Wysłany: Pią Sie 04, 2006 8:42 pm Temat postu: |
|
|
|
A to jego "klony" na Forum GW Siedlce:
Re: Napiszmy razem wiersz
Autor: sppam
plebskrzysztof cienka pierdoła
Która podobna jest do osła lub woła.
Nikt nie przeprosi go,że się urodził,
Kto takiego chama nam w Polsce spłodził?
Która partyja stworzyła tę osobę?
Może pomyśli raz na jedną dobę.
I napisze na forum idiotyczne mądrości,
Dorwać debila i spalić jego kości!!!
Sołtys tez się oczywiście tam produkuje |
|
| Powrót do góry |
|
|
babajaga22
|
Wysłany: Pią Sie 04, 2006 9:04 pm Temat postu: |
|
|
|
| Jesteś za, czy przeciw? |
|
| Powrót do góry |
|
|

|
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 9:18 am Temat postu: |
|
|
|
| babajaga22 napisał: | | Jesteś za, czy przeciw? |
idź Marysiu do lekarza i to jak najszybciej! |
|
| Powrót do góry |
|
|
tammar Administrator

|
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 10:40 am Temat postu: |
|
|
|
| babajaga22 napisał: | | Jesteś za, czy przeciw? |
Za, a nawet przeciw??  |
|
| Powrót do góry |
|
|

|
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 6:48 pm Temat postu: |
|
|
|
| tammar napisał: | | babajaga22 napisał: | | Jesteś za, czy przeciw? |
Za, a nawet przeciw??  |
Tak źle życzysz Marysi? |
|
| Powrót do góry |
|
|
babajaga22
|
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 8:50 pm Temat postu: |
|
|
|
| Nie ciskaj się,przecież przypadł ci w udziale zaszczyt niebywały: przeszedłeś do Wierszowanej Historii Forumowego Absurdu.Jeśli wolno mi cokolwiek sprostować, to tylko ową "cienką pierdołę".Zdecydowanie powinna być "pierdoła gruba".Zostałeś przez poetę trochę niedoceniony.Powinieneś zaprocesować, pardon, zaprotestować. |
|
| Powrót do góry |
|
|

|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 8:48 am Temat postu: |
|
|
|
| Ponawiam swój apel Marysiu, żebyś wreszcie poszła do lekarza spejalisty, doktor Jankowska już na ciebie czeka... |
|
| Powrót do góry |
|
|
babajaga22
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 10:16 am Temat postu: |
|
|
|
| A więc jednak tam się kurujesz, skoro zarezerwowałeś mi wizytę...Dziękuję za troskliwość, ale to nie ten adres. Już prędzej Swięta Inkwizycja....? Pytałam cię parę razy, jak tam sobie radzą Sieroty po niejakim Plebsie, pozbawione w sposób nagły i nieoczekiwany Jego Zaszczytnego Patronatu Medialnego? Patronat przejęła teraz Lokalna, ale gdzie jej do Pana Plebsa. |
|
| Powrót do góry |
|
|

|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 11:07 am Temat postu: |
|
|
|
Widzisz Marysiu, żeby kogoś zapisać do doktor Jankowskiej nie trzeba tam koniecznie bywać. Ze znanych mi osób leczy sie u niej niejaki Jan Roch, w sam r az towarzystwo dla Ciebie |
|
| Powrót do góry |
|
|
babajaga22
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 1:09 pm Temat postu: |
|
|
|
| No ,to jak sobie teraz radzą /pozbawione twojego patronatu medialnego/ sulejóweckie nieudaczniki samorządowe? Tyle poświęcenia z twojej strony,a tu ani jednego słowa podziękowania i żalu? Łaska pańska na pstrym koniu jeżdzi, Plebsie.Temat chyba niewygodny, bo unikasz go, jak diabeł święconej wody. |
|
| Powrót do góry |
|
|

|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 2:36 pm Temat postu: |
|
|
|
| Niczego nigdy nie unikam, na razie w Sulejówku bywam okazjonalnie, ale pewnie niebawem otworzę(po Warszawie,Mińsku i niebawem Halinowie) i tam kancekarię, więc owieczki będą miały bliżej niż do Mińska. Natomiast pytanie "jak sobie radzą" to raczej nie do mnie, tylko do nich, dla mnie ważne że "moja utrzymanka" już sobie zupełnie nie radzi, a następny w kolejce czeka "Zenuś"... |
|
| Powrót do góry |
|
|
sceptyk1
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 7:29 pm Temat postu: |
|
|
|
| krzysztofplebs napisał: | | .. ale pewnie niebawem otworzę(po Warszawie,Mińsku i niebawem Halinowie) i tam kancekarię, więc owieczki będą miały bliżej niż do Mińska. ... |
tania reklama. Owieczki być może dopiszą, gdy oprócz papierów o których wspominasz (dyplom UW) okażesz się zaświadczeniem lekarskim, żeś zdrowy na umyśle. Jeżeli ci zabraknie tego papierka, możesz liczyć tylko na barany!!! |
|
| Powrót do góry |
|
|

|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 8:06 pm Temat postu: |
|
|
|
| TO ZNACZY NA CIEBIE SCEPTYKU! |
|
| Powrót do góry |
|
|
sceptyk1
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 8:20 pm Temat postu: |
|
|
|
| krzysztofplebs napisał: | | TO ZNACZY NA CIEBIE SCEPTYKU! |
nie krzycz! Ten krzyk znaczy, że zwykłe zaświadczenie lekarskie jest dla "prawnika" nieosiągalne  |
|
| Powrót do góry |
|
|