| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
EAgi
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 4:03 pm Temat postu: nowy salon kosmetyczny WARSZTAT URODY dłonie, makijaż |
|
|
|
Mam bardzo dobrą wiadomość dla wszystkich kobiet, które mają ochotę zadbać o swoje dłonie i urodę.
Z ogromną przyjemnością pragę poinformować mieszkańców Sulejówka iż w samym centrum miasta przy stacji PKP zaczął działać
nowy salon kosmetyczny
"WARSZTAT URODY".
"WARSZTAT URODY" jest własnością dyplomowanej kosmetyczki, która wcześniej pracowała w kilka lat w salonach kosmetycznych w Warszawie.
Jeśli chcesz mieć po mistrzowsku wykonane tipsy żelowe lub akrylowe, manicure, pedicure bądz makijaż w bardzo atrakcyjnej cenie zapraszam.
cennik:
-tipsy żel, akryl 50zł;
zdobienia, french, hologram, cyrkonie, pełen zakres
-zabieg parafinowy na dłonie 20zł;
-manicure 20 zł;
-pedicure 40 pln;
-makijaż wieczorowy, ślubny, porady,
-henna brwi i rzęs+ regulacja
chcesz się dowiedzieć wiecej i umówić to zadzwoń:
508 332 649 |
|
| Powrót do góry |
|
|
kropek
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 6:56 pm Temat postu: |
|
|
|
ale mi rewelacja hahahaha takie ceny są w każdym salonie w sulejówku....nic nowego.. hahaaaa  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Monika - Miłosna Gość
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 10:43 pm Temat postu: |
|
|
|
A ja byłam i jestem bardzo zadowolona. Klimacik jest niesamowity mam nadzieje, że na tym nie poprzestanie. Nareszcie coś innego. Myślę że cena jest bardzo atrakcyjna, wiem ze zaoszczędziłam troszkę kaski pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 10:51 pm Temat postu: |
|
|
|
| ile kosztuje henna i w jakich godzinach warsztat jest czynny? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 12:33 pm Temat postu: |
|
|
|
Nieraz robilam tipsy tu i tam ... U p. Joli nigdy nie bylo zadnych problemoow. narzedzia wysterylizowane, co za tym idzie paznokietki wyglanckowane, wypuckowane wychuchane ..... poprostu pieknie i naaaapewno NIEDROGO
pozdrawiam i polecam wszystkim
Agniechaaaaa |
|
| Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 12:18 am Temat postu: |
|
|
|
| A czy ten zakład mieści się moze na górze pawilonów handlowych? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Joasia Gość
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 11:07 pm Temat postu: |
|
|
|
| A mi niestety niepodobała sie usługa .Poza tym strasznie bolało choć nie powinno.Myślę ,że trzeba wymienic przyrządy albo wrócić na kurs szanowna Pani |
|
| Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 11:43 am Temat postu: |
|
|
|
p. Joasiu jezeli byla pani az tak niezadowolona z usługi to prosze umowic sie zwrocimy pani koszty zabiegu i przeprosimy. Choc śmiem sadzic, ze pisze pani zlosliwie w imieniu konkurencji bo wszystkie wizyty jak dotad koncza sie usmiechemi i zyczliwoscia.....a z tym bolem i przyrzadami .... i to strasznym bólem uuhhh zawiało groza jak u ślepego dentysty hahahahaha
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
|
Joasia Gość
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 4:25 pm Temat postu: |
|
|
|
| 50zł nie zmieni nic w moim życiu a nie honor upominac się o zwrot pieniążków skoro przeciez Pani na nie zapracowała.Pozdrawiam -a do ślepego dentysty nie chodze i nikomu nie radzę. |
|
| Powrót do góry |
|
|
magda Gość
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 10:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Pani Jola już nie jeden raz robiła cudeńka z moimi paznokciami. I nigdy nie bolało Jeżdziłam kiedyś do niej do Warszawy a teraz na szczęście jest pod ręką w pawilonach w Sulejówku. Jest w trakcie uwijania swojego gniazdka do pracy co jej wychodzi bardzo ok. Jest miło i jest co najważniejsze fajny klimacij. Muszę przyznać że ma talent do "wystroju pazurków" i urządzenia miłego i przytulnego miejsca pracy. Kiedyś zrobiła mi również makijaż i wyglądałam naprawdę ładnie jak się patrzę na moje zdjęcia ze slubu pozdrowienia |
|
| Powrót do góry |
|
|
eszk@
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 12:41 am Temat postu: |
|
|
|
jeden mały post z informacją, że coś nowego ruszyło w Sulejówku... i aż tyle skrajnych emocji ) coś w tym musi być.. Zrobię małe doświadczenie i "sprawdzę" ten "Warsztat Urody". obiecuję zbać relację na tym forum )
pozdrawiam
Eszk@ |
|
| Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 8:14 am Temat postu: |
|
|
|
Honorowi ludzie nie uskarżaja sie na forum publicznym. Pisze pani bo chce pani pod kims dołek wykopac a tu łopatka sie złamała - raaaczej  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 7:13 pm Temat postu: |
|
|
|
hmmmm.... 50zł za tipsy żelowe + zdobienie?? jeśli to prawda to na pewno zawitam bo pora na generalny remont moich tipsów..
A gdzie dokładnie jest ten salon? okok jakiego sklepu'? |
|
| Powrót do góry |
|
|
nikolas Gość
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 8:37 pm Temat postu: |
|
|
|
| Widze ze ktos kabiunuje aby post byl caly czas na samej gorze... |