| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
slickmix
|
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 4:23 pm Temat postu: PLANTACJA CHOINEK - SULEJÓWEK - ZAPRASZAMY! |
|
|
|
| Zapraszamy na plantacje choinek, do wyboru drzewka od 1,5m do 4m, ok 2 tys sztuk. Plantacja znajduje sie przy ulicy Trakt Brzeski 136 (skład drewna). Dla uzytkownikow forum promocja - kazde drzewko w cenie 25 zl! ZAPRASZAMY! |
|
| Powrót do góry |
|
|
S-Ela

|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 12:08 am Temat postu: Re: PLANTACJA CHOINEK - SULEJÓWEK - ZAPRASZAMY! |
|
|
|
| slickmix napisał: | | Zapraszamy na plantacje choinek, do wyboru drzewka od 1,5m do 4m, ok 2 tys sztuk. Plantacja znajduje sie przy ulicy Trakt Brzeski 136 (skład drewna). Dla uzytkownikow forum promocja - kazde drzewko w cenie 25 zl! ZAPRASZAMY! |
Bardzo dziekujemy!
(ale, ale,....a skąd będzie wiedział sprzedawca, że sprzedaje użytkownikowi forum? Tak "na gębę" uwierzy?)
Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
|
slickmix
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 9:44 am Temat postu: |
|
|
|
| tak, wystarczy powiedziec, ze o plantacji dowiedzialo sie z forum i to w zupelnosci wystarczy, pozdrawiamy i zapraszamy! |
|
| Powrót do góry |
|
|
jaga Gość
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 12:59 pm Temat postu: |
|
|
|
| Kupuje na tej plantacji choinke co roku. Co tu duzo mowic, drzewko wykopane na moich oczach,wiem ze swierze i rzeczywiscie latwo tam trafic. Pozdrawiam Jaga. |
|
| Powrót do góry |
|
|
ann
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 10:16 pm Temat postu: |
|
|
|
| Drzewko 4 metrowe też za 25 zł? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 5:01 pm Temat postu: |
|
|
|
| tak tez za 25 |
|
| Powrót do góry |
|
|
PiotrekP.

|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 10:36 am Temat postu: |
|
|
|
| ann napisał: | | Drzewko 4 metrowe też za 25 zł? |
nie, ale 25-metrowe za 4 zł już tak  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Agus Gość
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 10:47 am Temat postu: |
|
|
|
hehe,  |
|
| Powrót do góry |
|
|
slickmix
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 6:31 pm Temat postu: |
|
|
|
dla uzytkownikow forum wszystkie drzewka niezaleznie od wielkosci po 25 zl, dostepne takze choinki z szyszkami (naturalna ozdoba)  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Jan N.
|
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 11:28 am Temat postu: Re: PLANTACJA CHOINEK - SULEJÓWEK - ZAPRASZAMY! |
|
|
|
| S-Ela napisał: | | slickmix napisał: | | Zapraszamy na plantacje choinek, do wyboru drzewka od 1,5m do 4m, ok 2 tys sztuk. Plantacja znajduje sie przy ulicy Trakt Brzeski 136 (skład drewna). Dla uzytkownikow forum promocja - kazde drzewko w cenie 25 zl! ZAPRASZAMY! |
Bardzo dziekujemy!
(ale, ale,....a skąd będzie wiedział sprzedawca, że sprzedaje użytkownikowi forum? Tak "na gębę" uwierzy?)
Pozdrawiam. |
Polecam, są to bardzo miłe osoby (chyba rodzice forumowicza), wystarczyło powiedzieć że kontakt mam z forum żeby pozwolono mi samemu wyszukać choinkę. Zapłaciłem przy wyjeździe 25,- zł. Dla osoby o lekkim zboczeniu pro-ekologicznym jest to bardzo ważne że widziałem gdzie te choinki rosną oraz to że za plantacją są już następne maleńkie drzewka które będziemy mogli kupić w przyszłości . Piękne były te duże drzewka z szyszkami ale dla mnie za duże choć można odciąć sobie tylko wierzchołek a resztę zostawić właścicielom na opał. Tylko że mi było szkoda niszczyć takie drzewko bo może ktoś je weźmie w całości. |
|
| Powrót do góry |
|
|