Sulejówek - portal miejski
 Szukaj w portalu

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Portal - strona główna    Rejestracja ˇ Zaloguj :: Profil   Forum ˇ Szukaj na Forum

PLANTACJA CHOINEK - SULEJÓWEK - ZAPRASZAMY!

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FORUM SULEJÓWKA Strona Główna // Sprzedam
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
slickmix

PostWysłany: Nie Gru 17, 2006 4:23 pm    Temat postu: PLANTACJA CHOINEK - SULEJÓWEK - ZAPRASZAMY! Odpowiedz z cytatem
Zapraszamy na plantacje choinek, do wyboru drzewka od 1,5m do 4m, ok 2 tys sztuk. Plantacja znajduje sie przy ulicy Trakt Brzeski 136 (skład drewna). Dla uzytkownikow forum promocja - kazde drzewko w cenie 25 zl! ZAPRASZAMY!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
S-Ela

Skąd *: Sulej??wek

PostWysłany: Pon Gru 18, 2006 12:08 am    Temat postu: Re: PLANTACJA CHOINEK - SULEJÓWEK - ZAPRASZAMY! Odpowiedz z cytatem
slickmix napisał:
Zapraszamy na plantacje choinek, do wyboru drzewka od 1,5m do 4m, ok 2 tys sztuk. Plantacja znajduje sie przy ulicy Trakt Brzeski 136 (skład drewna). Dla uzytkownikow forum promocja - kazde drzewko w cenie 25 zl! ZAPRASZAMY!

Bardzo dziekujemy!
(ale, ale,....a skąd będzie wiedział sprzedawca, że sprzedaje użytkownikowi forum? Tak "na gębę" uwierzy?)
Pozdrawiam.
Powrót do góry
slickmix

PostWysłany: Pon Gru 18, 2006 9:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
tak, wystarczy powiedziec, ze o plantacji dowiedzialo sie z forum i to w zupelnosci wystarczy, pozdrawiamy i zapraszamy!
Powrót do góry
jaga
Gość

PostWysłany: Pon Gru 18, 2006 12:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Kupuje na tej plantacji choinke co roku. Co tu duzo mowic, drzewko wykopane na moich oczach,wiem ze swierze i rzeczywiscie latwo tam trafic. Pozdrawiam Jaga.
Powrót do góry
ann

Skąd *: Sulejówek

PostWysłany: Pon Gru 18, 2006 10:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Drzewko 4 metrowe też za 25 zł?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 5:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
tak tez za 25
Powrót do góry
PiotrekP.

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 10:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ann napisał:
Drzewko 4 metrowe też za 25 zł?

nie, ale 25-metrowe za 4 zł już tak Very Happy
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 10:47 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
hehe, Smile
Powrót do góry
slickmix

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 6:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
dla uzytkownikow forum wszystkie drzewka niezaleznie od wielkosci po 25 zl, dostepne takze choinki z szyszkami (naturalna ozdoba) Smile
Powrót do góry
Jan N.

PostWysłany: Pią Gru 22, 2006 11:28 am    Temat postu: Re: PLANTACJA CHOINEK - SULEJÓWEK - ZAPRASZAMY! Odpowiedz z cytatem
S-Ela napisał:
slickmix napisał:

Bardzo dziekujemy!
(ale, ale,....a skąd będzie wiedział sprzedawca, że sprzedaje użytkownikowi forum? Tak "na gębę" uwierzy?)
Pozdrawiam.

Polecam, są to bardzo miłe osoby (chyba rodzice forumowicza), wystarczyło powiedzieć że kontakt mam z forum żeby pozwolono mi samemu wyszukać choinkę. Zapłaciłem przy wyjeździe 25,- zł. Dla osoby o lekkim zboczeniu pro-ekologicznym jest to bardzo ważne że widziałem gdzie te choinki rosną oraz to że za plantacją są już następne maleńkie drzewka które będziemy mogli kupić w przyszłości Wink . Piękne były te duże drzewka z szyszkami ale dla mnie za duże choć można odciąć sobie tylko wierzchołek a resztę zostawić właścicielom na opał. Tylko że mi było szkoda niszczyć takie drzewko bo może ktoś je weźmie w całości.
Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FORUM SULEJÓWKA Strona Główna // Sprzedam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: