Sulejówek - portal miejski
 Szukaj w portalu

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Portal - strona główna    Rejestracja ˇ Zaloguj :: Profil   Forum ˇ Szukaj na Forum

Nieruchomości
Idź do strony Poprzedni  1, 2

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FORUM SULEJÓWKA Strona Główna // Kupię
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jarek.herse

Skąd *: Sulejówek - Ratajewo

PostWysłany: Pią Lis 24, 2006 12:00 am    Temat postu: w odpowiedzi Atomkowi Odpowiedz z cytatem
Jak to jamniki nie są nieruchomościami Question . Moja Lufa śpi w swoim psiworku jakieś 12-15 godzin dziennie i w tym czasie kwalifikuje się jako nieruchomość. Wink Pozdrawiam. JH
PS. No nie. Przegiąłem Exclamation . Może być Pan, Atomku, zły Evil or Very Mad na mnie za ten incydent. Upraszam pozostałych o zakończenie tematu jamników w dziale: nieruchomości a Atomka przepraszam Embarassed. Zastanawiam się Idea nad nowym tematem tyczącym się jamników i jego tytułem w dziale zaproponowanym przez Administratorów. Czekam na propozycje. JH
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jarek.herse

PostWysłany: Pią Lis 24, 2006 2:49 pm    Temat postu: do wielbicieli jamników i innych zwierzaków Odpowiedz z cytatem
Atomku, naprawdę to ostatni tekst o jamnikach w tej rubryce. Słowo daję. Ruszyła nowa rubryka w dziale: O wszystkim, Kochne Zwierzaki. Wszystkich wielbicieli jamników zapraszam serdecznie na w.w. stronę. Pozdrawiam. Jarosław Herse
Powrót do góry
Jan N.

PostWysłany: Pią Lis 24, 2006 7:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Miałem znów zrobić OT ale się powstrzymam.
O nieruchomość się dowiem gdy spotkam właściciela. Tylko nie wiem czy sam nie będę chciał dla siebie kawałeczek na działkę kupić? Wiem że jest to kilka hektarów i budynki więc dla mnie za dużo ale sprzedam wiadomość tylko pod ww. warunkiem Wink Zechciał by Pan takiego sąsiada Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
jarek.herse

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 10:02 am    Temat postu: do Jana N. Odpowiedz z cytatem
Panie Janie, przepraszam, co znaczy OT? Znam skrót od "dawac op...". Nie zasłużyłem a OP ponieważ, mam nadzieję, że w porę zakonczyłem wymianę zdań o jamnikach w dziale nieruchomości Razz . Jesli chodzi o sąsiedztwo, to jeżeli toleruje Pan jamniki Very Happy , jestem jak najbardziej za zaproponowanym rozwiązaniem. Pozdrawiam serdeczne. Czekam na szczegóły. Jarosław Herse
Powrót do góry
Jan N.

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 10:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Znów OT ale może admin nie zbanuje Wink . OT - to według slangu forumowego wypowiedź lub uwaga nie na temat obowiązującego wątku (OFF TOP).

Teraz dość intensywnie pracuję ale gdy spotkam właściciela wspomnianej posiadłości to go zapytam czy jeszcze jest to aktualne i ew. wybierzemy się na wycieczkę krajoznawczą. Jest tam kilka hektarów więc może zrobimy plantację ekologicznego paliwa z dofinansowaniem z UE Wink O ile wiem te projekty mają mieć priorytety w kolejności załatwiania i większy % dofinansowania.
Powrót do góry
jarek.herse

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 12:39 pm    Temat postu: do Jana N. Odpowiedz z cytatem
Z tą planatcją to nie musimy puszczac oczka. Mój serdeczny Kolega jest prezesem Krajowego Zwiazku Hodowców Wierzby, lub czegoś tam ... i ma jakieś 400-500ha tego krzaka. Wobec tego, o tyle będzie nam łatwiej zalożyc tego typu uprawę. Pozdrawiam. JH PS Co do kredytów ma Pan absolutną rację.
Powrót do góry
Jan N.

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 10:07 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Oczko nie było do plantacji ale do dofinansowania z UE bo mogli byśmy pokazać burmistrzowi że jak się chce to można. Jedyna trudność tej inwestycji to kłopot z jej ubezpieczeniem. Żadne towarzystwo nie chciało objąć ochroną ani plantacji ani magazynu surowca i sadzonek. Stwierdzili że jest to łatwopalne Rolling Eyes Ale nie rozpędzajmy się za bardzo bo jest tam trochę ponad 3 ha do kupienia.
Powrót do góry
jarek.herse

PostWysłany: Pią Gru 01, 2006 1:09 pm    Temat postu: do Jana N. Odpowiedz z cytatem
Szanowny Panie Janie, mamy ubezpieczyciela. Pozdrawiam wzystkich. Czekam na więcej ofert. Jarosław Herse
Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FORUM SULEJÓWKA Strona Główna // Kupię Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: