Sulejówek - portal miejski
 Szukaj w portalu

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Portal - strona główna    Rejestracja ˇ Zaloguj :: Profil   Forum ˇ Szukaj na Forum

Dojazd do Długiej Szlacheckiej - najlepiej autobusem

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FORUM SULEJÓWKA Strona Główna // Nasi sąsiedzi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gorathek

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 12:27 pm    Temat postu: Dojazd do Długiej Szlacheckiej - najlepiej autobusem Odpowiedz z cytatem
Witam!

Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi powiedzieć jak mozna dojechać najlepiej autobusem do Długiej Szlacheckiej?
Znacie jakieś strony gdzie znajde takie informacje?

Pozdrawiam

Marcin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
atomek
Administrator

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 5:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Informacji takliej nie znajdziesz nigdzie, ponieważ autobusy nie jeżdżą do Długiej Szlacheckiej. Jeśli chodzi o dojazd innymi środkami lokomocji, to z Sulejówka ulicą Narutowicza lub ul. Żelazną, Można też z Okuniewa, przez Zagórze, przez Budziska, z Halinowa przez Długą Kościelną i z Chobotu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
gorathek

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 6:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Witam!

A jak można dojechac do Budzisk?
Chodzi mi o kursy autobusowe z Sulejówka.

Będe wdzięczny za każdą informacje.

Pozdrawiam

Marcin
Powrót do góry
RobertTe

Skąd *: Miłosna

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 11:05 am    Temat postu: TAXI, rower, buty... Odpowiedz z cytatem
mieszkanka Długiej Szlacheckiej, na www.halinow.pl napisał:
Jestem właścicielką domu w Gminie Długa Szlachecka, ulica Willowa. ... ...Drugie moje pytanie chodzi o połączenie komunikacyjne (np. autobus) z Warszawą. Niestety większość z nas pracuje w Warszawie, a do stacji PKP Sulejówek-Miłosna jest 30 min. drogi pieszo. Myślę też w tym momencie o moich dzieciach, które będą musiały dostać się do szkół...

Pani Burmistrz, Jolanta Damasiewicz napisał:
...Jeśli chodzi o komunikację z Warszawą, to na dzień dzisiejszy możliwy jest tylko transport prywatny, ponieważ jesteśmy zbyt małą gminą, by stworzyć komunalne przedsiębiorstwo transportowe...

Innymi słowy, albo 30min spacer ze stacji Sulejówek Miłosna, albo 5 minutowa przejażdżka taksówką, których postój znajduje się w bezpośrednim jej /stacji/ sąsiedztwie.
Do Budzisk można próbować dojechać autobusem, który jedzie w kierunku Stanisławowa i wysiąść we wsi Zagórze, ale spacer będzie jeszcze dłuższy.

Bezpośrednia komunikacja autobusowa z Sulejówka do Długiej nie istnieje.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
gorathek

PostWysłany: Czw Sie 31, 2006 12:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
dziękuje bardzo za pomoc Smile

pozdrawiam

marcin
Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum FORUM SULEJÓWKA Strona Główna // Nasi sąsiedzi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: